Vol trots kunnen wij mededelen dat we een nieuwe clubsponsor hebben mogen verwelkomen bij onze vereniging: MultiLicht.

Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei vormen van verlichting, voor zowel bedrijven, kantoorpanden maar ook voor particulieren. Voor meer informatie over onze sponsor, bezoek dan de website: www.multilicht.eu.
 
De eigenaren van MultiLicht zijn aan ons verbonden doordat de kinderen met veel plezier bij DFS Arnhem handballen. De oudste dochter Melanie Holt is keepster van Dames 1 (helaas geblesseerd dit seizoen). Zoals te zien op de foto, hebben de Dames 1 van Multilicht prachtige warmloopshirts gekregen. Wij zijn hartstikke blij met deze nieuwe verbintenis en hopen op een jarenlange samenwerking!

230117 Foto tekenen sponsor Multilicht 1  230117 Foto tekenen sponsor Multilicht 2

230117 Banner Multilicht zaal
De jeugd start 8 januari met een flessenactie tot aan de Arnhemse Handbalavond op 21 januari.

Alle jeugdleden krijgen een grote containerzak mee om zo veel mogelijk flessen op te halen. Op zaterdag 21 januari hebben we weer een Arnhemse Handbalavond waarbij alle flessen verzameld zullen worden door de jeugd, gevolgd door een hapje en een drankje met de gehele jeugd.

Die avond spelen onze dames 1 en heren 1 weer beiden een thuiswedstrijd, dus wees welkom en neem je lege flessen mee!

Na de wedstrijd zal er een gezellige nieuwjaarsborrel in de kantine zijn, om te proosten op het nieuwe jaar (en hopelijk de overwinningen). Wij hopen zo veel mogelijk mensen te ontmoeten op 21 januari.
Dit is de voorlopige tussenstand van de speculaasactie:

1️⃣ Dames B1: 73 pakketten
2️⃣ Dames 1: 70 pakketten
3️⃣ Dames B2: 50 pakketten

Welk team gaat de meeste pakketten verkopen?

Jullie hebben nog t/m 21 november om een heerlijk speculaaspakket te (ver)kopen.

Koop jouw pakket bij een van onze (jeugd)leden en steun onze club!
De Grote Club Actie zit er weer op.  Ook dit jaar hebben vele leden weer hun best gedaan om loten te verkopen namens DFS Arnhem om hiermee inkomsten te verwerven voor de vereniging. En dat is goed gelukt! Er zijn maar liefst 894 loten verkocht en dat is na aftrek van kosten ruim € 2000,- aan inkomsten. Iedereen die hieraan heeft meegeholpen willen we heel erg bedanken!!!

Zoals beloofd gaan we ook wat prijzen uitreiken. Hieronder de winnaars.

Top 3 lotenverkopers:
  1. Lotte Breeveld (B1) met 55 verkochte loten. Zij krijgt van ons een cadeaubon van 20 euro van Huisman Sport in Huissen. 
  2. Sophie Tenten (B2) met 50 verkochte loten. Zij krijgt van ons een cadeaubon van 15 euro van Huisman Sport in Huissen.
  3. Anne van de Kamp (E1) met 44 verkochte loten. Zij krijgt van ons een cadeaubon van 10 euro van Huisman Sport in Huissen.
Het winnende team:
De E1. Zij scoorden een gemiddelde van 13,3 loten per speler. De E1 krijgt een fotoshoot van onze huisfotograaf John Voermans. E1 en John Voermans heel erg bedankt voor deze bijdrage.

We willen ook nog Hilde Koehorst en Eva de Munnik benoemen. Zij verkochten de meeste loten bij de seniorenteams. Respectievelijk 81 en 69 loten. Beiden fantastisch gedaan.

En dan volgt natuurlijk nog de trekking van de loterij. Laten we hopen dat er dit jaar iemand uit onze vereniging in de prijzen valt. Op 6 december wordt de trekkingsuitslag bekend gemaakt (kijk op www.groteclubactie.nl).

Commissie Grote Club ActieNa het succes van vorige jaren is de speculaasactie 2022 gestart. Je hebt tot 21 november om een heerlijk pakket te bemachtigen!

Voor maar €15,- ontvang je een pakket vol heerlijkheden! Koop jouw speculaaspakket bij één van onze (jeugd-)leden en steun de club in deze lastige tijden. 221031 Speculaasactie

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?