Bakker HilversBakker Hiilvers is Arnhems oudste bedrijf en Arnhems oudste bakker. In bijna elke wijk van Arnhem vind je een filiaal waar je terecht kunt voor heerlijk dagvers brood, verse broodjes, huisgemaakt gebak en allerlei andere lekkernijen. Behalve in Arnhem vind je hen ook in omliggende plaatsen als Velp, Rheden, Duien, Huissen en Oosterbeek.

Iedereen die DFS Arnhem een warm hart toedraagt kan via zijn/haar aankopen bij Bakker Hilvers punten sparen voor DFS!

Dit is hoe het werkt:
  1. Geef bij het afrekenen aan dat je DFS steunt;
  2. De Hilvers medewerker kan dit dan via de kassa registreren;
  3. Elke 10 punten is 5 cent waard. 2000 punten is in dit geval dus €10,- dat Hilvers aan het einde van het jaar overmaakt op de DFS bankrekening.
Vraag daarom familie, vrienden en bekenden om DFS te steunen en hun brood en gebak voortaan bij Hilvers te kopen!
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan DFS Arnhem, zonder dat het jou een cent extra kost! SponsorKlikspagina van DFS Arnhem

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DFS Arnhem ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar DFS Arnhem. 
En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je DFS Arnhem ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van DFS Arnhem . Voor jou een kleine moeite, voor DFS Arnhem zijn het directe inkomsten. 

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van DFS Arnhem. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert DFS hier direct van! 

Let op: geen commissie op boeken 
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch DFS Arnhem weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor DFS Arnhem is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert DFS Arnhem dan niets op. 

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! Bezoek de SponsorKlikspagina van DFS Arnhem
MondkapjesplichtPer 1 december is het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht een mondkapjes te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. Dit geldt dus ook bij een bezoek aan onze sporthal. Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet nodig, maar bij binnenkomst en bij het verplaatsen door de sportaccommodatie geldt de mondkapjesplicht wel. Je houdt het mondkapje op totdat je het veld in de sportzaal betreedt. Aan het einde van de training en voor het verlaten van de zaal doe je je mondkapje weer op.
 
Vergeet niet om nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Op deze manier kunnen we veilig blijven sporten en bewegen, iets dat juist in deze tijd zo leuk en belangrijk is!
Start nu als netwerker met organisatietalent bij de SSR! Ben jij de creatieve geest die een netwerk kan aanboren en ontwikkelen, een echte spin in het web die uitvoerende en ondersteunende taken verricht en een sociale functie heeft binnen verschillende verenigingen op een sport- en wijkcentrum? En beschik jij daarnaast nog over de nodige creatieve, sociale en praktische skills? Dan zoeken wij jou! Wij zien voldoende uitdaging. Jij ook?

Wat bieden wij?
- Werken in Arnhem
- 24-36 uur
- Tijdelijk dienstverband, 1 jaar, waarvan 1 maand proeftijd
- Salaris in overeenstemming met dit aanbod
- Overige faciliteiten worden in overleg vastgesteld

Wie ben jij?
- Je hebt een HBO-achtergrond
- Je bent creatief, sociaal en praktisch
- Kennis van netwerken en organisaties is een pre
- Je bent in staat om zelfstandig te werken
- Je bent in staat om aan het bestuur te rapporteren en te informeren over de planning en realisatie van ideeën en activiteiten.
- Inlevingsvermogen in behoeften van organisaties, instellingen en verenigingen is bij jou aanwezig

Wat zijn voorbeelden van taken?
- Benaderen van ondernemers en organisaties en hen wijzen op de kansen bij het sport- en wijkcentrum
- Rapporteren aan en informeren van het bestuur van de SSR omtrent planning en realisatie van ideeën en activiteiten
- Op verzoek van het bestuur van de SSR deelnemen aan bestuursvergaderingen
- Input leveren voor bestuursvergaderingen
- Archief opbouwen van alle werkzaamheden

Wie zijn wij?
De SSR, een samenwerkingsverband van verenigingen die gehuisvest zijn op het Sportpark Rijkerswoerd in Arnhem, is op zoek naar een netwerker die een netwerk kan ontwikkelen en aanboren om de bezetting van het sport- en wijkcentrum te verbeteren. Belangrijk daarbij is dat de relatie met en betrokkenheid van ondernemers, organisaties en bewoners van Rijkerswoerd en Arnhem wordt versterkt. Een neveneffect van de inzet van de netwerker kan zijn dat er meer sporters, vrijwilligers of sponsoren bij de verenigingen komen. Hierbij zijn de creatieve, sociale en praktische skills die jij bezit dus van groot belang. Een unieke uitdaging om (maatschappelijke) organisaties in en buiten Arnhem en het verenigingsleven van binnenuit te leren kennen!

Herken jij je in bovenstaande kenmerken en ben jij de spin in het web die wij zoeken? Reageer (inclusief CV) dan uiterlijk 13 november op deze vacature middels het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 30272942

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?