Op 84-jarige leeftijd is Annie Dercks-Hondelink overleden. Voor veel oudere leden binnen DFS Arnhem een bekende Athomic-naam.

Hieronder een in memoriam voor Annie, geschreven door Irma Teunissen, die haar van kinds af aan heeft mogen meemaken.

####################

In memoriam Annie Dercks.                                                                                                    

Vandaag ontving ik het bericht dat Annie Dercks op 84-jarige leeftijd is overleden. 

Zij is een van de mensen die Athomic, en daarmee later AAC en DFS Arnhem groot hebben gemaakt. Zij heeft haar goedkeuring ook aan
de laatste fusie gegeven.

Heel veel kinderen heeft ze leren handballen in toen nog sporthal Kermisland en op het veld aan de Vondellaan. Zelf nog komend uit het oude veld 11-handbal, ging ze met haar tijd mee. De snellere basisprincipes van gooien en vangen, samenspelen bracht ze je modern bij. 
Ze was een goede trainer, met veel gevoel  voor het teamgebeuren.
Als 8-jarige heb ik van haar mogen leren handballen. Bij haar thuis werd het clubblad gedrukt, en ook bij haar thuis heb ik als 16-jarige de 1e stappen gezet als bestuurder. Als jeugdcommissie-lid, ook daarin bood ze fijne begeleiding.

Ik wens Inge en Frank sterkte in het dragen van het verlies van deze mooie handbalvrouw en moeder.

Namens het DFS Arnhem bestuur,

Irma Teunissen-Dol

####################

Afscheid nemen van Annie kan op zondag 30 december, van 15:00 tot 15:45 uur in Westervoort (zie de bijgevoegde kaart voor details).

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorie√ęn, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 30272942

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?