We zijn erin geslaagd de contracten met onze hoofdsponsors Zijm & Kvik te verlengen! Dat is goed nieuws, want de inkomsten van deze beide sponsors vormen een belangrijke inkomstenbron voor DFS


Op de eerste foto zien jullie Jan Krops, directeur/eigenaar van Kvik – Keuken, Badkamer & Garderobe – Duiven, en zijn team, samen met de selectie van Dames 1.
21 22 DS1
De samenwerking met Kvik Duiven gaat het 8e jaar in, met recht een stabiele samenwerking!

Op de tweede foto zien we Dorus Arts (commercieel manager) en Paul Zijm (directeur/eigenaar) van de firma Zijm en Thijs Geurds en Frank Abbenhuis namens bestuur en sponsorcommissie van DFS.
Zijm Frank Thijs

De naam Zijm zal ook de komende 2 jaar onze tenues te zien zijn. Bij het ondertekenen van het sponsorcontract merkte Paul Zijm op dat zijn vader 56 jaar geleden al begonnen is met het sponsoren van handbalvereniging Micrometers, één van de voorlopers van DFS, hulde hiervoor!

Wij bedanken KVIK en Zijm voor het vertrouwen en kijken uit naar een goed seizoen voor iedereen.

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?