De Grote Club Actie zit er weer op.  Ook dit jaar hebben vele leden weer hun best gedaan om loten te verkopen namens DFS Arnhem om hiermee inkomsten te verwerven voor de vereniging. En dat is goed gelukt! Er zijn maar liefst 894 loten verkocht en dat is na aftrek van kosten ruim € 2000,- aan inkomsten. Iedereen die hieraan heeft meegeholpen willen we heel erg bedanken!!!

Zoals beloofd gaan we ook wat prijzen uitreiken. Hieronder de winnaars.

Top 3 lotenverkopers:
  1. Lotte Breeveld (B1) met 55 verkochte loten. Zij krijgt van ons een cadeaubon van 20 euro van Huisman Sport in Huissen. 
  2. Sophie Tenten (B2) met 50 verkochte loten. Zij krijgt van ons een cadeaubon van 15 euro van Huisman Sport in Huissen.
  3. Anne van de Kamp (E1) met 44 verkochte loten. Zij krijgt van ons een cadeaubon van 10 euro van Huisman Sport in Huissen.
Het winnende team:
De E1. Zij scoorden een gemiddelde van 13,3 loten per speler. De E1 krijgt een fotoshoot van onze huisfotograaf John Voermans. E1 en John Voermans heel erg bedankt voor deze bijdrage.

We willen ook nog Hilde Koehorst en Eva de Munnik benoemen. Zij verkochten de meeste loten bij de seniorenteams. Respectievelijk 81 en 69 loten. Beiden fantastisch gedaan.

En dan volgt natuurlijk nog de trekking van de loterij. Laten we hopen dat er dit jaar iemand uit onze vereniging in de prijzen valt. Op 6 december wordt de trekkingsuitslag bekend gemaakt (kijk op www.groteclubactie.nl).

Commissie Grote Club ActieOver ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?