Afgelopen woensdag was het feest voor onze E'tjes en F'jes. Er kwamen namelijk 2 pietjes op bezoek en wat hadden ze een lol samen! 

IMG 5882Trainers Naomi, Esmee en Joey hadden een uitdagend parcours uitgezet voor de kinderen en de pieten konden daarmee laten zien dat het nog best moeilijk is om een goede piet te worden máár... dat het wel te leren is als je goed je best doet en blijft oefenen!

Snelheid, behendigheid en timing... Het is net handbal! 
  

Na afloop bleken de pieten zelfs ook nog cadeautjes voor de kinderen te hebben meegebracht. Dat hadden ze wel verdiend, aldus de pieten!
Klik op de link hiernaast voor een overzichtje van de foto’s die er zijn gemaakt! Foto's Pietengym 2022


Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Na wekenlang trainen kon de nieuwe F-jeugd van DFS Arnhem aan de slag. In onze eigen sporthal hebben ze hun eerste F-toernooi gespeeld. En wat hebben ze het goed gedaan. Onder de bezielende leiding van drie vaders (Bram, Mark en Thijs) hebben de kinderen heerlijk gespeeld. Dit smaakt naar meer!

Via deze weg ook alle vrijwilligers (Harrie, Esmee en Tes) bedankt voor het organiseren en meehelpen.

221127 F toernooi 1    221127 F toernooi 2

Afgelopen woensdagen heeft DFS Arnhem samen met het Sportbedrijf en CIOS weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi georganiseerd. De deelname was dit jaar overweldigend. Bij groep 5/6 deden dertien teams mee en bij groep 7/8 maar liefst éénentwintig. In Noord organiseerde UDI ook een schoolhandbaltoernooi. Daar deden maar liefst 43 teams mee (groep 5 t/m 8). Dat betekent dat ongeveer 600 kinderen de afgelopen week kennis hebben gemaakt met handbal.

De twee toernooien bij DFS liepen gesmeerd. Sportbedrijf (lees: Gaby te Grootenhuis) had alles zeer goed voorbereid. Onder de bezielende leiding van Harrie Hamers en met hulp van CIOS-studenten en een groot aantal vrijwilligers van DFS konden alle kinderen hun wedstrijden spelen. Er werd met hart en ziel gestreden en iedereen kon tevreden weer naar huis.

Iedereen die aan deze toernooien heeft meegewerkt heel erg bedankt!!! DFS is goed op de kaart gezet, onze mooie sport is gepromoot en we hebben vooral heel veel kinderen en onvergetelijke en sportieve middag bezorgd.
Schoolhandbal zaal20221123 schoolhandbal 220221123 schoolhandbal 3

220921 impressie handbal happening
Op woensdag 21 september organiseerde DFS Arnhem voor de 2e keer een handbal happening. Dit is een activiteit bedoeld om huidige leden een leuke middag te bieden en om nieuwe leden te werven.

De belangstelling was wederom groot. Maar liefst 50 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kwamen naar de hal om de hele middag spelletjes te doen, te trainen en wedstrijden te spelen. Ook was er een groot luchtkussen gehuurd om de kinderen te vermaken. De sfeer was uitstekend.

Bij deze vooral ook heel erg bedankt aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om van dit evenement een succes te maken.


Trainingsrooster 2022/2023

Hieronder het rooster zoals we dat gaan inhuren voor seizoen 2022-2023.
Zoals jullie zien trainen diverse teams een verschillend aantal uren. Het bestuur komt bij de algemene ledenvergadering met een nieuw contributievoorstel om alle leden een zo eerlijk mogelijke contributie te laten betalen.

Week 8 (20 t/m 24 februari): Selectierooster
230220 Voorjaarsvakantie


Week 39 (26 september 2022) t/m eind april.   Volledig rooster

Indien de dames midweek op woensdag een thuiswedstrijd spelen (1-2 x per maand) traint de Heren C1/C2 gewoon van 18.00-19.30u maar op een half veld en traint de heren B van 18.30-20.00u. De wedstrijden van de midweekdames zijn op woensdag van 20.00-21.00u.

221003 Trainingsrooster vol


Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?