Na twee jaar afwezigheid mochten we eindelijk weer: afgelopen weekend vond de Arnhem Handball Cup plaats! Het internationale EuroSportring handbaltoernooi, georganiseerd door DFS Arnhem. In korte tijd is het EuroSportring en DFS Arnhem gelukt om een geweldig handbalweekend neer te zetten met ruim 140 wedstrijden voor 50 teams uit 6 landen.

Dat kon alleen dankzij de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers die elke tegenslag wisten op te vangen, zowel voor als tijdens het toernooi! Supergaaf om onze teams overdag te zien strijden en ‘s avonds samen met alles en iedereen feestend door de hal te zien stuiteren!

Het was een ontzettend leuk weekend en hopelijk hebben alle deelnemers er net zo van genoten als wij. Dank aan iedereen die het toernooi tot een succes hebben gemaakt! De zaalwachten van onze senioren en jeugdteams, die altijd aanstaan als er geholpen moet worden, de scheidsrechters die alle potjes met humor in goede banen leidden, de EHBO - voor de pleisters, tape en coolpacks-, onze razende reporters - lekker bezig op Insta-, Sportbedrijf Arnhem dat Valkenhuizen tot een toplocatie maakte, Kempa, die zorgde voor onze herkenbaarheid in de zalen en EuroSportring voor de overtuiging dat DFS het kón! Met name dank aan Sally, Nanette, Hans, Marieke en André als organisatie die erin geloofden én het waarmaakten en dit toernooi tot in de puntjes hadden georganiseerd en misschien wel het belangrijkste: al die handbalgekken uit binnen- en buitenland die met hun teams het toernooi sfeer, strijd, vriendschap en vooral plezier gaven!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en hopelijk wordt het volgend jaar weer zo’n succes!
220415 AHC opening web

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?