Wat een fantastische seizoensafsluiting hebben we dit jaar gehad.
nocrop 1600 C3817ACB 9ED5 47D5 AE97 05A6B7E17BCE

De dag begon met een druk bezochte en onwijs gezellige sponsorloop. De jeugd van DFS Arnhem heeft laten zien hoe hard en lang ze kunnen rennen, maar vooral ook hoe gezellig het is om samen te komen. Na een lekker hapje in de kantine was het tijd voor de wedstrijd van onze heren 1. Een volgepakte tribune, een uitzinnige sfeer en een prachtige overwinning waren het recept voor een feestje. In de kantine bleef het nog lang druk en gezellig. Het was leuk om te zien dat ‘oude gezichten van vroeger’ en ‘jonge gezichten van de nieuwe generaties’ de verbinding zochten met elkaar: kortom, dit is wat een vereniging moet zijn!
Het seizoen 2021-2022 zit er zo goed als op. Wij willen alle trainers, coaches, begeleiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet en energie. Zonder jullie is het niet mogelijk om te trainen, wedstrijden te spelen en activiteiten te organiseren, dus enorm bedankt!

Ook onze trouwe sponsoren, Vrienden van DFS Arnhem en overige partners willen wij bedanken. Het draaiende houden van een vereniging brengt helaas de nodige kosten met zich mee en zonder jullie zouden we nooit de vereniging zijn die we nu zijn. Jullie hulp wordt enorm gewaardeerd!

Klik hier voor een impressie: Foto's Seizoensafsluiting 21/22

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?