Afgelopen woensdagen heeft DFS Arnhem samen met het Sportbedrijf en CIOS weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi georganiseerd. De deelname was dit jaar overweldigend. Bij groep 5/6 deden dertien teams mee en bij groep 7/8 maar liefst éénentwintig. In Noord organiseerde UDI ook een schoolhandbaltoernooi. Daar deden maar liefst 43 teams mee (groep 5 t/m 8). Dat betekent dat ongeveer 600 kinderen de afgelopen week kennis hebben gemaakt met handbal.

De twee toernooien bij DFS liepen gesmeerd. Sportbedrijf (lees: Gaby te Grootenhuis) had alles zeer goed voorbereid. Onder de bezielende leiding van Harrie Hamers en met hulp van CIOS-studenten en een groot aantal vrijwilligers van DFS konden alle kinderen hun wedstrijden spelen. Er werd met hart en ziel gestreden en iedereen kon tevreden weer naar huis.

Iedereen die aan deze toernooien heeft meegewerkt heel erg bedankt!!! DFS is goed op de kaart gezet, onze mooie sport is gepromoot en we hebben vooral heel veel kinderen en onvergetelijke en sportieve middag bezorgd.
Schoolhandbal zaal20221123 schoolhandbal 220221123 schoolhandbal 3

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?