logo kvik small      logo formupgrade small      logo vallei      logo huisman small     Sponsor DFS ArnhemEven voorstellen aan hoofdsponsor KVIK uit Duiven.

KVIK Duiven is hoofdsponsor van DFS Arnhem. Maar wat voor bedrijf is KVIK Duiven en wie zit daar achter. Vandaag stellen we u voor aan KVIK Duiven en eigenaar Jan Krops.

KVIK levert al meer dan 30 jaar Deense design keukens, badkamers en garderobes tegen verrassend lage prijzen, aldus is te lezen op de website van KVIK. Met 135 franchisenemers en eigen winkels in 10 verschillende landen is KVIK een sterke speler in de keukenbranche. KVIK is dus een internationaal bedrijf. En de afgelopen jaren is KVIK in Nederland sterk gegroeid. Leuk om te benoemen is het feit dat KVIK Denemarken het Deense nationale dames handbalteam ook enkele jaren heeft gesponsord.
21 22 DS1

Jan Krops is de eigenaar van KVIK Duiven en sponsort onze club sinds seizoen 2014-2015, eerder AAC1899 en nu dus ook DFS Arnhem. Jan heeft zelf van jongs af aan gehandbald en nog successen behaald met Pegasus uit Ter Apel. Samen met Rob Snijder sr. uit Arnhem werden ze in 1978 kampioen in de 2e divisie. Wie herkent ze nog op onderstaande foto?
Pegasus

Jan Krops is ook nog scheidsrechter en voorzitter geweest, hij was tientallen jaren actief binnen het verenigingsleven. Sinds 2014 is daar echter geen tijd meer voor vanwege drukke werkzaamheden. Jan draagt handbal nog steeds een warm hart toe en wil nu een bijdrage leveren als sponsor van DFS Arnhem. Daarbij is het ook de bedoeling dat KVIK Duiven op het bedrijventerrein de Nieuwgraaf in Duiven regionaal bekender wordt. KVIK Duiven bevindt zich schuin achter de Media Markt.

Afgelopen seizoen kwam Jan Krops op deze manier weer een oude bekende tegen, Rob Snijder sr. Na meer dan 20 jaar spraken ze elkaar weer op de tribune tijdens de Arnhemse handbalavond.

Inmiddels sponsort KVIK Duiven het handbal in Arnhem al weer meer dan 5 jaar. Jan, heel veel dank voor je steun in de afgelopen jaren en ook dit seizoen weer!!!
KVIK 5jaar sponsoring

Sinds seizoen 2017-2018 is Formupgrade één van de hoofdsponsoren van DFS Arnhem.

Formupgrade DFSFormupgrade is hét Arnhemse beweegcentrum, deskundig op het gebied van fitness, fysiotherapie, manuele therapie, gezonde voeding, sportvoeding, afvallen en gezond leven. Haar missie is om de samenleving gezonder en fitter te maken en te houden. Formupgrade heeft vestigingen in Arnhem Noord, Zuid en Presikhaaf. 

Formupgrade levert de Heren 1 en Dames 1 van DFS Arnhem fitness, verzorging, metingen en sportmedisch advies, waarbij we samen de wending willen maken van blessurebehandeling naar blessurepreventie. De Heren 1 selectie maakt sinds 1 juli 2017 gebruik van de fitnessfaciliteiten van Formupgrade. Ook adviseert Formupgrade over gezonde voeding en sportvoeding. Op deze manier kunnen wij als DFS Arnhem stappen zetten om professioneler te worden, de juiste voeding te promoten, de juiste oefeningen te gebruiken in ons streven naar verhoging van de effectiviteit van alle trainingsarbeid die geleverd wordt. Naast de inzet en betrokkenheid met de Heren 1 selectie biedt Formupgrade haar diensten graag aan alle leden van DFS Arnhem, maar ook aan u, de lezers van dit artikel.

In oktober 2019 is een spiksplinternieuwe vestiging van Formupgrade geopend, locatie: nabij de Rijnhal.

Wat kan Formupgrade allemaal voor u betekenen?
  • Zelfstandig sporten of onder begeleiding van een trainer. Of sporten in een “Small Group” van maximaal 8 personen.
  • Groepstrainingen zoals FunFit, Bootcamp, Kick- Fun, SpinBox, Yoga, Zumba, Insane.
  • Fysiotherapie, voor mensen met moeite bij het bewegen, pijn, een blessure en beweegproblemen vanwege zwangerschap. De fysiotherapeuten houden zes dagen per week spreekuur. Ook in de avonduren, op de maandag, donderdag en vrijdag kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Fysiotherapie aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.
  • X-FITTT, het, binnen en buiten Arnhem, succesvolle programma voor afvallen, plezier krijgen in bewegen en gezond leren eten & drinken.
  • Leefstijlcoaching/interventie, voor mensen die problemen hebben met bewegen, roken, alcohol, voeding, slapen en ontspanning. De leefstijlcoach van Formupgrade helpt u met het oplossen van uw probleem. Leefstijlinterventie wordt voor risicogroepen vergoed vanuit de zorgverzekering;
  • Diëtist. Begeleiding met voeding onder andere bij overgewicht, ondergewicht, Diabetes, COPD, Obesitas, Darmproblemen, Zwangerschap, Sport en Hart- en Vaatziekten. Wist u dat u recht heeft op 5 behandelingen volgens uw basisverzekering? 
Heeft u interesse in het Sporten bij Formupgrade, of in Fysiotherapie, X-FITTT, Leefstijlcoaching of Diëtist, neemt u dan contact op met Formupgrade.

De contactgegevens vindt u op:

Ook zijn we heel dankbaar voor onze andere sponsoren!


Multilicht      Ludus      READ      Ambting
Warnsborn   FitGun logo klein   Klop       Handbaltraining.com      Rosinga

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 1296 4365

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?