DSF Arnhem kent een club van 15, Fan van DFS en een club van 100.

Bij de club van 15 is het de bedoeling dat een familielid een persoonlijk fan wordt van een kind dat bij DFS Arnhem handbalt.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden voor de club van 15? Klik dan op één van onderstaande links.

Flyer club van 15 (inclusief machtiging)

U kunt lid worden van de club van 15 door de flyer uit te printen, de machtiging in te vullen en mee te geven aan diegene die u hiervoor heeft benaderd. Ook mag deze ingeleverd worden in de kantine van DFS Arnhem (sporthal Elderveld) of u maakt een (goed leesbare) foto van het ingevulde formulier en mailt deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als Fan van DFS Arnhem doneert u jaarlijks een bedrag van 50 euro om DFS Arnhem financieel te ondersteunen. Uiteraard krijgt u hiervoor ook iets terug. Wilt u weten wat? Klik dan op onderstaande links.

Flyer Fan van DFS Arnhem

Machtiging Fan van DFS Arnhem

U kunt lid worden als Fan van DFS Arnhem door de machtiging uit te printen en mee te geven aan diegene die u hiervoor heeft benaderd. Ook mag deze ingeleverd worden in de kantine van DFS Arnhem (sporthal Elderveld) of u maakt een (goed leesbare) foto van het ingevulde formulier en mailt deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot hebben we een club van 100. Deze club is meer bedoeld voor bedrijven. U kunt via deze club elk jaar 100 euro sponsoren. Hier staat natuurlijk ook wat tegenoven. Wilt u meer weten over de club van 100? Klik dan op onderstaande links.

Flyer club van 100

Machtiging club van 100

U kunt lid worden van de club van 100 door de machtiging uit te printen, in te vullen en mee te geven aan diegene die u hiervoor heeft benaderd. Ook mag deze ingeleverd worden in de kantine van DFS Arnhem (sporthal Elderveld) of u maakt een foto van het ingevulde formulier en mailt deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dit moment zijn de volgende bedrijven al lid van de club van 100:

- Leertuin

- Hagen Glazenwasserij

- Salon Brelu

- VVB Voermans

- Viridius

- Lous en zo

Over ons

DFS Arnhem is een sterke vereniging in Arnhem-Zuid, met een aanbod in alle leeftijdscategorieën, zowel in de prestatieve als recreatieve sfeer. DFS Arnhem is een fusievereniging ontstaan uit AHV Swift en AAC 1899.
info@dfsarnhem.nl
+31 6 30272942

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?